Korálkiáda

Krásný den všem,

od 4. do 6.5. jsem prodávala knoflíky v Praze na veletrhu Kreativita -Hobby. Potkala jsem tam milou Potvoru Fintivou a podpořila dvakrát navlečeným metrem korálků, prima věc.

No dvakrát to protože se mi samozřejmě jeden navlečený vlasec krásně rozsypal :D

Tady je ilustrační foto


A co je to korálkiáda? Kopíruji z www.potvor.cz

JAK SE MOHU ZAPOJIT?

• Máte doma korálky, které už neupotřebíte? Navlékněte je a zašlete na adresu České abilympijské asociace nebo odneste na naše sběrná místa. Více: Jak se zapojit
• Dejte vědět známým, kamarádům, navlékejte korálky společně, zapojte děti a napište nám o svém „navlékání“, pošlete nám fotky z „navlékacích akcí“. Nejlepší „navlékači“ budou odměněni. Více: Vaše POTVORblogy
• Nemáte doma korálky, ale přesto byste se rádi zapojili? Skvěle! Pomozte nám šířit informaci o projektu – umístěte na svých stránkách nášBANNER, sdílejte tuto stránku na facebooku, dejte vědět svým známým… děkujeme!

DO KDY SE MOHU ZAPOJIT?

Korálky můžete navlékat až do 20.5.2012.
25.5.-26.5.2012 se bude v ČEZ aréně v Pardubicích konat 20. národní abilympiáda a při této příležitosti všechny posbírané a navlečené korálky spojíme v jednu řadu a změříme délku našeho korálkového rekordu.

CO BUDE S NAVLEČENÝMI KORÁLKY DÁL?

26. 5. 2012 v ČEZ aréně v Pardubicích veškeré nasbírané a navlečené korálky změříme a pokusíme se o zápis do České knihy rekordů.
Po oficiálním změření délky navlečené řady korálků dostane veškeré nasbírané korálky Česká abilympijská asociace, vybrané chráněné dílny a ústavy pro zdravotně postižené.
Korálky využijí zdravotně postižení při svém kreativním tvoření a my vám všem za ně moc děkujeme. Hotové výrobky z těchto nasbíraných korálků vám určitě na našich stránkách představíme.

Co je to POTVOR.CZ?

Potvor.cz - POmáhat TVOŘit je portál pro všechny kreativní lidi. Tady nakoupíte krásné originální šperky, dekorace , textil a spoustu dalších výrobků našich šikovných autorů… určitě si vyberete. Tvoříte? Přidejte se k nám, prezentujte a prodávejte své výrobky na www.potvor.cz. Začínáte tvořit? U nás najdete spoustu návodů a tipů na různé vyrábění a tvoření. Máte rádi zábavu? A o Potvoře Fintivé jste už slyšeli?

Co je to ABILYMPIÁDA?

Je to soutěž pracovních schopností a dovedností zdravotně postižených, kterou pořádá Česká abilympijská asociace. Letos se v České republice koná již 20. národní abilympiáda, kde zdravotně postižení soupeří v různých rukodělných technikách a volnočasových aktivitách. Více o abilympiádě ZDE







Kdo by se chtěl zapojit, není nic snazšího, navlečte na obyčejný vlasec (třeba rybářský) korálky, nemusíte je svazovat dohromady (jen je zajištěte proti vyvlečení), můžete mi je poslat na mou adresu Katka Dachovská, Bečváry 130, 28143 Bečváry. A já je 19.5. osobně předám zástupcům Potvoru na kreativní výstavě v Soběslavi. Nebo je pošlete přímo na jednu z těchto adres.


KateCrafts

No comments:

Post a Comment

Instagram