Barunka


Představuji Vám autorskou panenku Barunku. K Barunce patří bohatá výbavička. Barunku jsem ušila v rámci meziklubové soutěže. Proč panenka jako zrcadlení? To je velmi jednoduché. Děti se vidí ve svých rodičích jako v zrcadle. Kluci chtějí být velcí a silný jako táta. Holčičky se chtěji starat o miminko, vařit, parádit se jako maminka. A také naopak. Dětský svět se v nás rodičích odráží a my se  často chceme stát dítětem. Žít v jejich upřímném světě.
Hrajme si spolu. Dejme dětem svůj čas, protože ten uplyne jako voda v řece a za chvilku už nebudou dětmi.

Barunka je 38cm vysoká. Ušitá z bavlněných látek. Plněná dutým vláknem. Obličej je malovaný zdravotně nezávadnými barvami. Ruce má díky knoflíčkům pohyblivé. Vlásky jsou pevně přišité.
Barunka má 3 sukýnky na gumičku a jednu krásnou saténovou na zavazování - sukýnky lze složit do pytlíčku se zavazováním na šňůrku.
Barunka ma malého medvídka.
Barunka má krásnou kabelku a stejnou má i holčička (šířka 22cm).
Barunka spinká ve velké přenosné tašce - šířka 45cm, výška 25cm - kde má polštářek a peřinku. Tašku lze využít i na nošení hraček, má nosnost minimálně 2kg a je vyztužená.
Barunka má korálky na krku, které jsou připevněny jen zavazováním a lze je sundat.
Vše lze prát - doporučuji ručně.
Original hand made by KačkaD.
Výrobek vznikl jako soutěžní příspěvek pro 1. kolo Meziklubové soutěže na témaZrcadlení za klub Zvířátkové logo :-) Další soutěžní výrobky našeho klubu najdete zde.








KateCrafts

No comments:

Post a Comment

Instagram