Návod na rybičkové přání

U tohoto přání budeme vyřezávat rybičky a opět je vsunovat zpátky do základu. Je to skvělá metoda. Můžete ji aplikovat na jakékoliv přání, projekt, kde řežete něco pomocí kovových šablon.

Opět pracuji s krásnou šablonou Tattered Lace z Idea-Creative - tentokrát využiju pouze rybičku.

Materiál:

- základ na výrobu přání
- bílý papír a kousky barevných papírů - stačí zbytečky
- kousek krouceného provázku
- šablona Tattered Lace  - z ní rybička
- kovový rámeček - šablona pro Big shot
- 3D pěnové polštářky
- raznice pro kulatý roh

Postup:

1. Z kousků barevných papírů, nejlépe nějakých vícegramážnách, si vyřezejte různé rybičky. Můžete jich mít kolik chcete.


2. Jelikož pracuji se základem přání o velikosti 13,5x13,5cm, tak jsem si připravila čtverec o trochu menší tedy 13x13cm. Vložte váš připravený čtverec nebo obdélník do Big shotu a vyřežte rybičky. Rybičky si nechte na nějaký jiný projekt, my budeme pracovat právě s tím proděravělým papírem.


3. Položte základ přání lícem dolů a do vyřízlých otvorů (do těch děr ve tvaru siluet rybiček) libovolně vsuňte také lícem dolů vyřezané rybičky. Vy se tedy díváte na zadní nepěknou stranu výřezu. Vejdou se tam krásně, je to něco, jako byste skládali puzzle.


4. Při stranách můžete rybičky jemně přichytit lepící páskou, aby lépe sedly.


5. Celou zadní stranu přání podlepte o trochu menším papírem (můj je čtverec se stranou 12,5cm).


6. Pokud nemáte české razítko s nápisem nic se neděje, vytiskněte si jako já nápis na tiskárně a v Big shotu vyřízněte. Uprostřed cedulky s nápisem udělejte otvory (obyčejnou kancelářskou děrovačkou nebo kleštěmi crop-a-dile) a prostrčte kroucený provázek - já jsem zvolila dvě barvy - modrý a červený - jednoduše námořnickou kombinaci.


7. A nakonec připevněte nápis na přání a celé takto předpřipravené přání pomocí 3D pěnových polštářků připevněte na základ přání a máte hotovo.

prima den
Katka



Materiál:

KateCrafts

No comments:

Post a Comment

Instagram