Návod - vánoční přání (díl 4.)

Dnes si budeme hrát se skvělou pastou Inka gold. Je to pigmentová velmi hustá pasta, kterou se skvěle barví téměř cokoliv. My budeme barvit chipboard.

Na panel pro přání (13,5x13,5cm) vytvořte pozadí pomocí Inka gold pasty a Broučkovy šablony padající sníh. Inka se nanáší úplně stejně jako ostatní pasty, ale pozor strašně rychle schne, takže po aplikaci ihned umyjte šablonu a špachtličku. Pastu usušte. Návod je samozřejmě inspirační, tvořte na jakémkoliv základu přání, které máte rádi vy. U mne prostě vede čtverec :)







Pomocí nástroje na třepení krajů rozstřepte kraje. Na podklad použijte vícegramážní papír, kraje se budou krásně třepit.

Vezměte jakýkoliv rámeček - chipboard - a naneste na něj Inku. Nejlepším nástrojem jsou prsty :-) a je to i nejrychlejší.


Stejně jako rámeček ozdobte i dekorační knoflíky pana Broučka, budou vytvářet prima doplněk přání. Rámeček a knoflíčky usušte horkovzdušnou pistolí, jde to velmi rychle. Tento rámeček je od               I Kropka, polské firmy, u nás k zakoupení na www.lena-art.cz.


Nyní si připravte různé ozdoby, které máte po ruce. Já  jsem našla červené pestíky, glitrové vločky od Broučka,  kousky plastových dekoračních květin, červený výsek, vystřihlé cesmíny - papír od studio 75.


A posledním krokem je vše dát dohromady, nalepit dle své fantazie. Pokud máte rádi mixed media, tak pomocí bílé a zlaté akrylové barvy vytvořte pár cákanců. Přání bude vypadat ještě zajímavěji. 







Prima den
Katka Dachovká

KateCrafts

No comments:

Post a Comment

Instagram