Double dot

Krásný den,

jsem nejen KačkaD, ale také double dot a co to vlastně je? Nebo spíš kdo to je. Jsou to dvě šikulky, já vím samochvála smrdí, ale nám to jde fakt moc pěkně :-) Spolu tvoří a mají obchůdek www.doubledot.cz

Magda Štajnerová je ta, která maluje, její práci si můžete prohlédnout také zde www.magdi.cz a KačkaD tedy já jsem ta, která šije. A nyní si dovolím překopírovat novinky z naší tvorby z našeho blogu .

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Co pro Vás double dot připravuje


Krásný den,


zdá se, že spíme, ale není tomu tak. Pilně pracujeme, až se z nás kouří.


První novinkou je, že jsme na naše www stránky www.doubledot.cz zařadily dvě nové kategorie. Samostatnou tvorbu Magdy i Kačky. Takže si můžete koupit krásný obrázek nebo například tašku šitou z designové látky a další.




A co pro vás připravujeme.


Nejprve pohled klíčovou dírkou na krásné sponkovníky, opět bude Pipi, bude černovláska, víla a další. Pokud máte zájem o předběžnou rezervaci některé z nich, určitě nám napište na info@doubledot.cz.




Dále pro vás chystáme celou pestrou kolekci triček, bodýček s textilními aplikacemi v kombinaci s originální malbou. Čekají vás princezny, zvířátka a premiéru budou mít trička pro muže! Taková určitě nikde nepotkáte.


K Double dotu přišlo jaro a vy se můžete těšit na krásné ptáčky plněné dutým vláknem v kombinaci s levandulí. Ptáčci jsou na zavěšení, velikost cca 15cm.





A ještě pro vás máme připravené super kočičky a prasátka pro štěstí, budou ozdobeni mašlí a samozřejmě budou mít originální tvářičky a cedulku s nápisem.



A jak to u double dotu vlastně funguje? Je to jednoduché. Nejprve se koná velká porada, kafe a bábovka, děti volně pobíhající. Píše se, škrtá se, plánuje se, vymýšlí se. Vznikne seznam, který se však operativně mění, doplňuje, proškrtává. Pak příjde na řadu Kačka, šije šije jako drak, až vznikne hromádka ušitých věcí. Když už je jich opravdu hodně, tak je Kačka naloží do velkého auta a zaplní jimi malý Magdy byt, no a ta pak maluje a maluje, až těm nádherám vdechne život. Tak to je double dot. Spousta kreativity, originality a hlavně dobré nálady a optimismu.

KateCrafts

2 comments:

Instagram