Velké razítkové novinky u Broučka

Krásný den, 

po originálních textových razítcích a šablonách připravil pan Brouček další novinku. Autorská obrázková a pozaďová razítka. A ne ledajaká!

Všechna razítka jsou kvalitní gumová na cling pěně, nic nemusíte nikde přilepovat, shánět se po pěně a podobně. 

Pozaďová razítka mají úžasnou velikost 15x15cm!! Ano vidíte dobře, je to takové razítko, které vám vytvoří pozadí jak na čtvercovém tak na obdélníkovém přání (nejčastěji využívaná přání u nás). Samozřejmě s nimi můžete razítkovat také pozadí na stránky a další.

Razítka jsou vyráběná v České republice na speciálním přístroji (ne laseru) z velmi kvalitní gumy. Na rozdíl od gelových razítek, gumová razítka nepřijímají inkoust, nenatahují ho do sebe a tím je velmi prodloužena jejich životnost. Jejich otisk je velmi výrazný, mají vysoký reliéf, takže když při tiskání na razítko zamáčknete víc než byste chtěli, nic se nerozplácne nerozmaže.

První pozaďová razítka jsou motýlci, padající vločky, a vločky (mix velikostí a druhů)



Jejich uplatnění je opravdu velmi široké. Zde je několik ukázek využití pozaďových razítek na přání. 










Obrázková razítka jsou také gumová na cling pěně. Jako první byly vytvořeny razítka patřící k vánocům - věneček, vločkový strom a vánoční stromeček. Jak si všimnete, obrázková razítka byla vytvořena tak, aby krásně ladila s pozaďovými razítky. Věneček je moje srdcové razítko, kromě vánočních témat je použitelné opravdu na jakékoliv přání či projekt.












Doufám, že se vám tyto velké novinky líbí
Přeji příjemný den
Katka alias pan Brouček


KateCrafts

No comments:

Post a Comment

Instagram